Day #12 : 3 Favorite Memories..

19.9.12


1. East Coast Mall.
first time menjejakkan diri di negeri Pahang.. haha..
dah lupa masa tu form berapa.. maybe form four macam tu..
haritu, abang ngah bagi gambar-gambar zizie outing ngan angah kat ECM..
best!! memang girls day.. haha.. sayang angah..
window shopping, kfc, big apple, semua kitorang tibai..
and the most wors bila angah dah masuk angin shopping dia, adik comel dia ni la jadi mangsa.. Ya Allah..
love you angah..

2. Adlan Rahman.
tak tahu la macam mana boleh kenal arwah..
macam cerita komik pun ada.. haha.. i thought he wants to kidnap my niece, aqif.. haha..
terima kasih Ya Allah kerana Kau kurniakan aku seorang sahabat yang sangat baik..
dan zizie tak tahu kenapa Allah kurniakan lagi seorang sahabat persis sepertinya..
may Allah bless you..

3. Sesat Bersama Anak Melaka.
okay, memori ni fresh lagi sebab berlaku 17 hb yang lepas..
haha.. bayangkan zizie keluar dengan dua orang anak melaka, tetapi boleh tersesat..
aduhai.. plan ke pengkalan balak tapi last-last sampai ke Kuala Linggi.. haha..
tapi, sesat2 pun, akhirnya dapat hadiah dari seseorang.. terima kasih yang tak terhingga..

p/s : sibuk sangat sejak akhir-akhir ni dan kurang mood untuk layan blog.. but, i'll try the best to update..

You Might Also Like

0 comments

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.