Day #6 : Future

6.9.12

future, masa depan..
bukan kuasa kita untuk menentukan..
hanya Allah yang tahu..
insyaAllah kalau umur masih panjang, aku nak balas jasa mak dan abah..
that one come first..
yang lain-lain, aku malas nak harapkan..
sebab bila buat sesuatu dan ianya tak seperti yang kita harapkan, kecewa kan?
so, just follow the flow of life.. ;)


You Might Also Like

2 comments

  1. betul apa yang kamu fikirkan tue... balas jasa mak abah, then baru fikir hal lain...
    btw,, good luck dear... pray 4 u all wish come true..

    p/s: nak tulis kat shout box.. tapi x reti.. susah bena.. hehe al maklum,, sakai sikit.

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.