Day #8 : 5 emotions

8.9.12


ini scheduled post..
sekarang aku tengah ada dalam bas on the way ke Melaka..
perjuangan harus diteruskan! hehe..

  1. boring. nama pun naik sorang-sorang, mesti la boring.. jadi driver pun boring, inikan pulak jadi passenger.. huhu..
  2. mengantuk. naik pukul 9 pagi.. mengantuk woo.. so, tidur. krohh krohh.. zzzz...
  3. excited. nak jumpa kawan-kawan dan kekasih hati.. hihi..
  4. rindu. rindukan dia.. nanti bila jumpa dia, nak belasah dia cukup-cukup.. sebab.. adala..
  5. lapar! kenapa dalam bas tak ada orang jual makanan.. kena tunggu bas ni berhenti dulu la :(
nota jejari : doakan aku selamat sampai :)

You Might Also Like

0 comments

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.