Anak Perantauan

25.10.12


bangun dari tidur, dapat mesej daripada angah,
"Salam.bakpe xblk raya?"
"wslm.. hrtu angah kata xyah balik..."

okay, dah jadi sebak!
angah ni.. why you message me about raya..
baru nak berlagak cool beraya di perantauan (even raya haji je pown..)
last year pun beraya kat melaka gak tapi, angah ada so there's still my sister beside me.. huhu..

mak.. anak mak ni nak balik.. huhu..
tapi, tak pe la mak..
hidup anak mak ni kucar kacir dengan lab report, test, quiz, assignment and so on.. huhu..

tengok lah besok aku nangis ke tak.. hmmm..
tak ada ke yang nak kutip aku beraya kat rumah dia?
sadis betul la diriku ini.. T_________T

nota zizie : baik aku siapkan lab report.. kalau x, cina tu bising..

You Might Also Like

4 comments

  1. Hm hm. Takpe2. Takde rezeki nak beraya dgn family lah tuuuu =)

    ReplyDelete
  2. Kesiannya la hai. Esok nangis ok. baru mood raya. hee~ Salam Eiduladha.

    ReplyDelete
  3. sabar lah yaa?

    btw,selamat hari raya aidiladha dear! :)

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.