Death Bell & Smurf

28.10.12

dah lama tak layan movie..
rasanya sejak masuk sem baru, tak pernah layan movie pun..
hehe..
tapi, bukan sebab rajin study pun! ada la benda lain yang nak dibuat ;)

semalam singgah ke rumah adin, makan spagethi yang dia buat..
sedap! tapi muak disebabkan minyak terlebih.. huhu..
memandangkan zizie dah tahu adin ni banyak stok movie, zizie suruh diorang bukak cerita hantu..
si ain ni, pergi pasang cerita death bell..

zizie dah pernah tengok cerita death bell ni tapi tak habis.. hehe..
so, kiranya semalam habiskan terus cerita death bell..
disarankan ibu-ibu yang mengadung, dan sesiapa yang ada sakit jantung dilarang menonton sama sekali..
zizie yang sihat walafiat ni pun takut-takut & terkejut, ini kan pulak korang..


yang seronoknya tengok citer ni sebab ada kim beom! hehehe...
manyak sedih woo kim beom kena tikam.. hehe..

apa tengok-tengok?! tergoda kita taw.. >//<
can't resist his smile!


dah habis cerita death bell, tengok cerita smurf pulak..
so cute!
semua ayat nak guna smurf.. hahaha..
ooooooo... let's smurfing!


"awat sini biru macam kita eh?"

lalalalalalalalalalalala...

"cunnya zizie!" muehehe..
okay, dah letih kena kidnap dari petang sampai ke malam dengan cik abang..
bye-bye.. i smurf you... eh?

You Might Also Like

0 comments

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.