ice cream baby #7 : Minthe Yang Jelez!

20.10.12







nota zizie : kadang-kadang minthe ni macam aku.. hehe.. mudah memaafkan bila ada yang minta maaf ;)

You Might Also Like

5 comments

  1. hurm~ tpi niat tuh ttap perlu disalahkan...kah3....

    ReplyDelete
  2. scan gempak eh? rajin la awak nie :D huhu
    nice blog!
    wanie pun minat gempak jugak...tapie tak addict haha

    ReplyDelete
  3. nak awek camni ni la best... hehehe

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.