I'm A Model (?)(!)

20.10.12

dah tak ingat masa bila zizie dengan azie kena jadi model si reen ni..
rasa-rasanya tiga minggu lepas..
first time ni orang minta kita jadi model.. hahaha..
muka dah la tak cantik.. tiba-tiba kena buat kerja camni..
tapi, seronok jugak sebab ada orang sudi nak ambil gambar kita.. hehe..

reen ni ada bakat jadi jurugambar..
tapi, zizie ni bukan tak ada bakat, hancuss pun ada kalau jadi model!! huhu..

sila lah sakitkan mata dengan menatap gambarku yang tidak cun!

TEMA : BUDDIES FOREVER

santai kejap sebelum kena kerah..

suka-suka dulu..

apsal muka zizie macam mintak pelempang? haha..

acece..

kena marah dengan eryn sebab kaku! azie kat tepi elok je..

getting better..




zizie's single shot!





azie's single shot!





eryn pun nak jugak!! hehe..



itulah dia serba sedikit gambar untuk tatapan korang.. hehe..
gambar-gambar ni dikreditkan kepada eryn..
watermark dia pun ada sekali tu.. hehehe..
korang boleh follow dia dekat blog dia http://akudiabudakchomel.blogspot.com/ atau fan pagenya sini..

terima kasih ye eryn sebab sudi kutip zizie jadi model tapi lepas ni, zizie jadi make up artis jela..
hahahaha.. gaya macam reti make up tu..
ke, sepatutnya zizie jadi cameragirl? hehe..

nota zizie : eryn si comel ni banyak cakap tau!! hehehe..

You Might Also Like

8 comments

  1. wahh, best nya jadi model. wuuuuuuuuhuuu.
    lawa lah. tempat pon cun. :)

    ReplyDelete
  2. ni pantai di melaka ke??kat ne??sy pun nak amik pic kat pantai tuk pre-convo arini.. :)

    ReplyDelete
  3. Salam, akak amek gambar kat melaka ke jb ? Macam pernah pegilah tempatnya.

    ReplyDelete
  4. location : Pantai Eye On Melaka

    ReplyDelete
  5. Ohh, patutlah kita pernah pegi. Ingat kan nak naik bulatan yang berpusing tuu macam funfair tapi dah tak bukak dah. Hehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak pun teringin nak naik ferris wheel tu.. hahaha... apakan daya.. huhu...

      Delete
  6. cantek la gambar akak! huhu fotographer mesti pakar nie sbb location die memeng cun :D
    nice bloG!!
    tanx follow wanie :D

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.