Tournament Bowling With Buddies.

23.10.12
20/11 yang lepas, geng buddies datang menyeru untuk join event bowling..
mula-mula rasa malas pergi..
tapi, pergi jela kalau tak nak kena membebel dengan si eryn..

abang sap pun datang alang-alang baru lepas konvo..
thanx abang sap :)

jom layan telatah buddies~
venue : Malaysia International Bowling Center, Melaka (MIBC)

rupa-rupanya birthday azam. selamat dia daripada kena telur. haha..

bertambahlah kawan-kawan saya :)

"Ni first time saya pegang bola bowling.. saya sangat excited! "
tak nampak ke betapa excitednya muka dia?



sampai tiga lane kitorang semua main.. hehe..


we're girls~~

baling jangan tak baling~









ini lah abang sap yang baru je lepas konvo.. thanx for coming :)
eh, kita kepit, dia pun nak kepit.. haha..

buddies yang gila-gila..

nama kitorang hampir serupa..
zizie, azizi.. ngeh3..

shikin & my laling, mai herbalife ..

dah habis main, ayuh makan!!

"kak, ikan jaws dua dulang, ikan buntal tiga mangkuk, nasi bak seperiuk"

"abang nazim~~~"
mija & kak yan

tak ada orang makan otak.. tapi, otak-otak, sampai 6 bakul dorang tibai


SELAMAT MASUK PERUT DAH..
itu jela untuk menjadi tontonan korang.. hehe..
seronok taw dorang ni..
sporting+sempoi+gila2..

next event is coming~~
hehe...

nota zizie : berkawan biar beribu, bercinta biar satu, musuh jangan dicari :)

You Might Also Like

1 comments

  1. cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog nie,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.