7 Gambar Kucing Yang Comel

11.11.12

siapa penggemar kucing di sini?
tak tahu kenapa pagi-pagi ni aku teringin nak tengok gambar-gambar kucing..
jom tengok sekali..

BFF - Big, Fat, & Fluffy..






sumber : google

comelkan? eeeiiii.. rasa nak peluk kuat-kuat je dorang ni.. hehe..


nota zizie : rindu kat mike dengan bedah, kucing-kucing kat kedai mak.. hehe..

You Might Also Like

24 comments

  1. gambar first yang xbole bla...siap posing lagi...haha

    ReplyDelete
  2. suka yg no 3 ! senangnya nak mandikan dia. :3

    ReplyDelete
  3. suke yg kaler putih pic no 6 tu.geramm

    ReplyDelete
  4. yang atas skali tu...otai antara yang lain...hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah nama pun tauke, mesti suka yang otai.. hahaha..

      Delete
  5. hanan sukee sumee kucing dalam gamba ni :D

    ReplyDelete
  6. bambambam nyer ,peluk mesti besz siot huhu .

    ReplyDelete
  7. nia suke sangat ng kucing..comell..
    tapi ade alahan..huhu

    ReplyDelete
  8. ok lah tu,,,,rasullulah saw pun suka kucing....begitu jugak sahabat2...

    oraitlah tu....

    ReplyDelete
  9. Wah ! Comelnya Blog Ni N Entri Pon Menarik . Saya Dah Follow Blog Ni . Harap Follow Blog Saya Kalau Sudi Ye :)

    http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/11/musibah-mak-ikan-simpan-3-pemuda.html

    ReplyDelete
  10. alolo , comel nye.. nak sekor boleh x?

    ReplyDelete
  11. puuurrr..combellll..aishh..geram nengok>,<

    ReplyDelete
  12. singgah and follow :D

    btw, cute entry (^'^)v

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.