Ada Yang Menyamar Menjadi Blogger Tersebut....

3.11.12
balik daripada meeting, zie terus masuk bilik, ngadap laptop..
memang tak sedar diri kerja berlambak.. ngeh3..
buka je blog, terkejut beruk mak you.. tsk3..
ekspresi muka lebih kurang macam kat bawah..

pilih la mana-mana ekspresi muka yang korang rasa macam comel.. haha..
usha-usha dekat shoutbox, dapat mesej macam ni..


terus tengok muka kat cermin..
"muka aku ni ada ciri-ciri agen pencari jodoh ke?"
"eh, demand la budak ni nak bf kaya bagai.."

bila klik dekat link nama tu, ianya menuju ke blog jeng..jeng..jeng..

huh! bengang jugak la..
tapi, takpe, aku sambung balik tengok cerita To The Beautiful You (TTBY).. hehe..
habis satu episod, usha balik blog ni..

"eh!"


and i was like, "oooo... like that. okay.."
sambung balik tengok citer TTBY..

tiba-tiba PING!
ym ku berbunyi pulak..

adik tyyra ni datang nak minta maaf rupanya..
baru nak balas, tiba-tiba ym log out sendiri menandakan line internet tak ada.. arggghhhh...

sambung balik tengok TTBY..
berhenti jap, tengok kat shoutbox, tyyra bagi link...

korang baca la kat SINI..

kesian budak ni..
kalau ye pun tak suka dekat tyyra, xpayah la nak menyamar jadi dia, cari pasal..
pergilah buat kerja lain..
mengaji al-quran ke, bersihkan rumah ke, tolong mak ayah korang ke, kan lagi bagus..

so, kalau korang dapat mesej macam ni dekat shoutbox, ignore je..
bukan tuan punya blog punya penulisan tu...
ada insan yang menyamar..

nota zizie : sambung balik tengok citer TTBY.. hehe..

You Might Also Like

9 comments

  1. Kes wakenabeb la ni. Bahaya tul. Ada jugak org mcm ni....ish2

    ReplyDelete
    Replies
    1. siot betul.tak baik tau kenakan orang.
      nanti 1 hari Allah balas balik.kan kann ? :)

      http://craftynieya.blogspot.com/

      Delete
  2. ish.. bahaya betul... mintak2 jangan la terkena...

    ReplyDelete
  3. Benda camni pun ada ek? Takpe. Ada org dengki or jeles kira dea pemes r tu. Heheh! Err takut gak kan tetiba terkena camni gak?

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.