Cara Untuk Mengorat Pakwe

23.11.12

kecilkan suara anda dengan lenggok yang manja lalu berkata..
"abang, abang~~ dalam banyak-banyak nombor, apa nombor telefon abang?"
kemudian, kenyit-kenyit sikit mata tu..

-------------------------------------------------------------------

hahahaha..
macam tak ada kerja je aku tulis entri macam ni...
sumber : facebook!

You Might Also Like

11 comments

  1. Hahaha...!! Boleh gitu erk...???... :P

    ReplyDelete
  2. hehe.. adik, dalam banyak2 nombor.. apa no telefon adik?

    ReplyDelete
  3. kalau nak ngurat awek pulak??
    hahaha..
    xde keje komen gini :P

    ReplyDelete
  4. care mohd lokman tu cam bagos je .

    ReplyDelete
  5. haha.. leh try nie, konpem ramai bagi no kang.. Memang tak ada kerja.

    ReplyDelete
  6. ada no fon..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.