Kempen Pray For Gaza

18.11.12

kalau buka facebook, banyak berita tentang serangan israel di Gaza..
masya-Allah..
semoga saudara islam kita dilindungi Allah..

tadi aku blogwalking ke blog lulu yaya dan ada nampak dia join kempen Pray For Gaza..
kempen ni dianjurkan oleh Nakahime..
jom la join ramai-ramai..
letak je banner tu dan kalau korang nak join, klik banner tu ye..
kalau korang semua rajin join contest, segmen sebab nak menang hadiah, apa salahnya letak banner untuk tunjukkan keprihatinan korang kepada saudara-saudara kita di Gaza...
marilah sama-sama kita doakan untuk saudara-saudara kita di Gaza..


You Might Also Like

5 comments

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.