Oh! My Holiday.

8.11.12


hoorey hoorey..
hip hip hoorey..

gembira sebab cuti seyh..
tapi seminggu je pown.. muehehe..
tiket belum dibeli, barang belum dipacking..

si lipas tanya aku ni tak excited ke nak balik cuti?
excited? mmm.. tak.. (kot!)
aku cuma nak balik jumpa Khalif je pown.. hehe..
angah pun suruh balik dengan tujuan yang sama..
jumpa si kecik comel tu..
mak pun sama! macam tak nak jumpa anak dia ni je.. huhu..
hehehe.. no heart feeling man.. " mak, you know me well right? "

bila aku nak beli tiket ni?
list-to-do pun tak buat lagi ni..
baju kotor pun xjemur lagi..
inilah dia bakal engineer berjaya, buat kerja last minute.. hehe..
sebab tu engineer tak boleh tukar profession jadi doctor! ngehngehngeh...

nota zizie : 
  • blog aku macam makin buruk! :(
  • kepala oh! kepala.. kenapa kau asyik sakit ni :'(

You Might Also Like

2 comments

  1. Mak x nak pun tengok awak. :P
    ehheee
    Sama la cuti seminggu je..
    Kenapa lah tak setahun kan.. hmmm

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.