Blogskin? Or just stay like this?

27.12.12
tiba-tiba rasa macam nak edit blog ni..
nak pakai BLOGSKIN pulak..
bukan apa, kadang-kdang susah betul nak cari tutorial untuk simple template..
mostly ramai yang suka buat tutorial untuk blogskin dan template lain.. huhu..

tapi, kalau tukar blogskin, nak kena cari coding follower pulak.. kan?
alahai.. sebab aku dah jumpa satu template yang macam aku berkenan kat hati ni...
how?


You Might Also Like

11 comments

  1. blogskin mmg cntik tp takde layout kan so susah sikit.hee. aya guna denim je

    ReplyDelete
  2. lorh...banyaklah tuto untuk blog template. Kak lyssa, Kak Farah. Klik je banner mereka di my blog kat "TUTOR" :) Farahin dulu guna simple juga. guna tuto merekalah ^^

    ReplyDelete
  3. baik x pyh la..Design lah blog guna kita pnya hasil sndri...klau guna blogskin semuanya mcm sama-sama je mcm org lain pkai blogskin...

    ReplyDelete
  4. kalau rajin, tukar la. muka baru, fresh sikit. hehe

    ReplyDelete
  5. stay macam ni lagi bagus :) kalau rase nak edit , edit je simple2 , heeee asal puas dihati kite . Memang senang guna blogskin tp nak cari kod follower tu yg susah :) Apa2 pun , goodluck dalam dunia blogging , hehe :D

    Wooott Woooot , esok tamat oiiii :D Cepat join sebelum terlambat !! http://rahasiabelogaku.blogspot.com/2012/12/giveaway-time-year-end-first-ga-by-fnz.html

    Kat bawah nii pulaks tamat 30/12/2012 ! Semuanya hampir nak tamat , korang join tak lagi ? Kalau belum , klik ceeeepat ~ http://rahasiabelogaku.blogspot.com/2012/11/giveaway-time-giveaway-oh-my-birthday.html

    Yang ni pulak lambat lagi nak tamat tapi apasalahnya join awal2 kan ? Hadiah pun best-best :D http://rahasiabelogaku.blogspot.com/2012/12/giveaway-time-veaway-akhir-tahun-vs.html

    ReplyDelete
  6. ok la ni..rajin ek nk buat blogskin? huhu

    ReplyDelete
  7. hehe, kalau Zizie tau care gune blogskin ape salahnyee ^^ mesti comel..try la dulu

    ReplyDelete
  8. Tak payah tukar kot sbb blog anda dah kemas dan ringan. saya suka :D

    ReplyDelete
  9. hai im still new in blogger, bile sya tgk blog ni bagi sya dh cukup cute ^_^ tapi kalau nk tukar pun bleh jugak. follow my blog. it's still not complete yet but i hope u can enjoy it...

    ReplyDelete
  10. sorry lupe nak letak link http://aina1711.blogspot.com/

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.