It's Time To Work a Little Harder.

28.12.12

first of all, aku dah ambil keputusan untuk mengekalkan imej blog aku ni..
sape tak suka, sila la tolong edit blog aku secara free.. wakaka!!
sian abang Jack Frost (JF) kita kena abaikan nanti taw.. huhu..

final exam minggu depan je dan sesungguhnya aku ketidak-sedaran diri.. hewhew..
eh, engineer-to-be memang macam ni, study last minute! haha..



untuk para sahabat seperjuangan..


takleh jawab, jangan nangis atau tension..
kita bakor jer.. muahaha...

minta ampun dan maaf jika terkasar bahasa dan terguris hati kepada yang mengenali diri zizie dan juga para pembaca Ice Princess.. -lots of love from awek JF-

You Might Also Like

17 comments

  1. engineer? woah! hebad2..
    all the best sis ^___^
    may Allah ease everything for you :-)
    amin

    from ::Arkitek Hati::

    ReplyDelete
  2. Selamat menjalani exam.Gudluck dear. :)

    ReplyDelete
  3. yeayyy kekalkan Abg JF xD
    all the best utk exam :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeah! abang JF tetap dihatiku.. hehehe..
      tq so much :)

      Delete
  4. Exam buat betul2 kalau boleh jangan stress dan jangan luper solat :D
    Good luck my dear!

    ReplyDelete
  5. Biasa lah tu last2 minute ni. Haha, Good luck anyway.

    ReplyDelete
  6. Blog ni pun memang dah ok sis :)
    Goodluck tau . Tayah edit2 blog buat mase ni sebab nanti tak sempat study plak kan . Wish you all the best <3
    #Kirim salam abang Jack Frost !

    ReplyDelete
  7. Lama tak jalan2 jenguk blog kawan2.... huhuhuhuh

    ReplyDelete
  8. this blog memang menarik . good luck . buat yg terbaik okay :)

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.