My Plan Today Is Wasting My Time

23.12.12








You Might Also Like

8 comments

  1. Haha , akak funny lah . Setiap satu tu akak doodle sendiri ea ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup.. akak doodle sendiri.. tu yg buruk je.. kihkihkih..

      Delete
  2. Ehh akak dah kire rajin dah buat doodle sendiri , kite transparentkan header pun terkial-kial , hehe . Akak doodle gune ape ? Akak tanak buat freebies doodle ke kak ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak guna paint tool sai.. tak terfikir lagi nak buat freebies doodle sebab tak terer mana.. ini pun tengah baiki skill.. insyaAllah kalau dah terer, akak buat freebies.. hehehe..

      Delete
  3. Ohh gune paint tool sai ea , fikirkan adobe je leh buat .
    haa , kalo akak buat freebies gerenti traffic blog akak sesak . huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak xterer guna adobe.. setakat nak tranparentkan image, boleh la nak guna adobe tu.. hehehe.. haish.. kena pasang traffic light la camtu.. hehe.. nanti akak fikirkan ye.. boleh glemer macam abang apit >.< *perasan! dush!*

      Delete
    2. abang apit ? eh sape eh ? die terer buat doodle cam akak ea ? woo~ akak ade pesaing lahh .

      Delete
    3. doodle akak ni bese2 je dik.. doodle abang apit lg cun.. hoho..

      Delete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.