Santai : Tikus dan Kelawar

4.12.12


anak tikus : ibu, apa tu?
ibu tikus : kelawar.
anak tikus : muka dia macam kita.
ibu tikus : ya, dia satu spesies dengan kita cuma dia ambil course penerbangan..

nota zizie : =.="" course penerbangan pun boleh.. hahaha..

You Might Also Like

6 comments

  1. gambar betul atau gambar yg dah diedit tu?

    ReplyDelete
  2. kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
    semoga menjadi semangat .. :)
    Anda tenggelan bukan karena jatuh ke air, Anda tenggelam karena tinggal di dalamnya.

    ReplyDelete
  3. hahaha.. kelawar ni dah grad ke bum?? ;b

    ReplyDelete
  4. hihi.cute sgt. baru perasan yg muka kelawar ngn tikus quite similar.

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.