It's Like A Serial Killer.

2.1.13

okay, i just finished my first paper, BMFB 2213 : Material Engineering!!
kalau korang nak tanya boleh jawab ke tak, dengan berkobar2 aku cakap BOLEH!!
tapi, betul ke tak, tawakal jela..

seriously, this subjet is a KILLER SUBJECT!
eventhough ada yang kata ThermoFluid tu the most SERIAL KILLER SUBJECT, i think material stab me more than thermo!

last night almost my classmate kinda crazy, *including me* about this subject.. hahaha..
why? coz we get this message from our lecturer..
btw, she just got a new baby... mesti comel macam dia coz my lecturer kecik2 comel gitu :)


see that yellow box?
that word actually made my classamates kinda crazy..
read their comments...



narrow down..
 everybody, just leave it to Allah..
tawakal is a best way..

anyway, it's a good start for our exam..
at least a burden subject just fade away from our life.. hehehe...

nota zizie : AJA AJA FIGHTING!!!

You Might Also Like

1 comments

  1. narrow down. fokuskan bab tu lebih sikit :)
    selalu dgr masa blajar dulu ^^ singgah sini

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.