Tolong Aku Translatekan!!

5.1.13
aku dah cuba guna google translate..
akibatnya laptop aku terus hang..
semua jenis kamus aku dah belek, tapi tetap tak dapat cari..
siapa yang pro dalam menggunakan perkataan macam ni, aku mintak jasa baik untuk translatekan..

sumber : facebook

nota zizie : bunuh diri la cikgu bm aku kalau aku pun tulis macam tu =.="""

You Might Also Like

35 comments

  1. fuiyooo, bahasa urganda kah??..(macam taw2 je)..hehe

    ReplyDelete
  2. rosak2...hahaha ckp terus terang kan sng hehe

    ReplyDelete
  3. kesian mama bapa dia hantar pegi sekolah . Tapi bahasa tak betul .. monyet lebih bijak berbicara drpd manusia yg di atas.

    ReplyDelete
  4. makin "unik" cara penulisan sekarang. ;)

    ReplyDelete
  5. KEPALA HOTAK KO B BBY .. HAHA .. AKU SUMPAH JADIK BEBY BETOI2 KAN BRU LAH .. HAHAHA .. OPSSSS .. TERKASAR BAHASE PLAK ..

    SUH DIA TENGOK CITE OSMAN BAKU LA KALAU GITU GOK .. HAHAHA

    ReplyDelete
  6. #eh sakit pulak hati baca benda nie...

    ReplyDelete
  7. errrrr...(terdengar bunyi cengkrik)

    ReplyDelete
  8. Nak cuba translate.hakhak :D

    , Oh yeah friend !! hurm b oh b .. Baby nak luahkan perasaan baby ni , hurm ,

    , .. baby nak b tau yang baby sayang B sangat2 , baby cinta b sangat2 , cinta n sayang baby hanya untuk b seorang sahaja ,
    ,, baby harap b tak akan menduakan baby lagi, baby nak b buktikan sayang b kat baby , humm2 ,, b tau tak baby sayang b mcm baby sayang nyawa baby, b jangan sia-siakan sayang baby k,
    .. tapi 1 sahaja , kalau b dah tak suka dengan baby b cakap terus terang k .. baby tak mahu b bohong tau .. b jangan pandang orang lain ok walaupun diorang comel daripada baby , huhukk , oklah b, nanti-nanti pulak ,, harap b baca

    *punyalah lama nak terjemah ni. sakit jiwa betul dia ni. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ouh..baru paham..muahahahaha...sakit perut gelak guling guling..toilet please........btw thanks..rajin terjemahkan eh

      Delete
  9. erk...apa yg ditulsnya tuuuu

    ReplyDelete
  10. hehe paham ape yg die tulis even Mai anti giler budak yg ckp cenggini xD

    ReplyDelete
  11. mak aih
    boleh na translate tapi rasa macam sakit hati pun ada baca
    hahahaha

    ReplyDelete
  12. kalau la aq jadi mak bapak budak ni... menyesal labor duit beribu2 hantar pegi sekolah =.="

    ReplyDelete
  13. terima kasih kepada yang sudi translate.. hehe..
    btol ckp korang.. sakit hati, rs nak tumbuk, menyampah dsb bila baca.. huhuhu...
    kesian mak bapak dia hntr pergi sekolah, tapi bm teruk lg dr aku.. wakaka...

    p/s : tak larat nak reply satu :P

    ReplyDelete
  14. adoyaii, ni nk kne cepuk kat dahi dia ni...bahasa melayu elok2 dimutasikan jd bhsa alien...sigh

    ReplyDelete
  15. erk...bace sket da putus asa.Huhuh.

    ReplyDelete
  16. spender mak beli, ada hati nak becinta. jiwang pulak tu. jiwang lebih2 dari gua yg two series ni. gua pun xbercinta

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. kalo zafira bercinta, rasa2 wat status mcm tu x?? hehehe...

      Delete
  17. kemah keming ayat dia..bby & b..cam shilake jek..kl aku cikgu..budak anta karangan camni....memang aku soh repeat semula subjek BM...

    ReplyDelete
  18. hahaha. gatai terlebih dah ni. mengeja pon tak reti nak bercinta. kih3

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak wat camna.. cinta itu buta.. ini namanya cinta buta huruf! hehehe..

      Delete
  19. pening kepala nak bace ape die nih tulis

    ReplyDelete
    Replies
    1. telan panadol 2 biji, hilang la pening kepala tu.. hehehe..

      Delete
  20. tergelak besar baca post akak yg ni . haha , 2-3 kali bace pun tak bosn tau ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpening ke dik bc byk kali? akak bc sekali pun dh cukup.. hahaha

      Delete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.