Aku Ada Menatang Peliharaan

2.2.13


haritu aku download benda alah ni nama dia Pou..
sejak akhir-akhir ni aku suka download aplikasi ntahpapa..
lepas aku download baru aku tahu aku kena macam membela menatang ni..
aku nak kata binatang, tak ada kaitan dengan mana-mana spesies dalam dunia ni..
melainkan nama dia yang seakan-akan kuih pau..

baguslah jugak dapat bela menatang ni..
tak cepat mati, boleh main game.. hahaha...

bila dunia bagaikan di hujung jari

You Might Also Like

8 comments

  1. ni nampak gebu and debab je dik..seronok bela ea..hihihihi..

    ReplyDelete
  2. hahha , game ni sya pnah maen jgok . download je , tp x reti nk maen . kuikuikui

    ReplyDelete
  3. erk game apa ni?
    boleh download kat netbook ke?
    kasi link kalau boleh
    nak jugaaaakkkk.... huhuhu
    >________________________________<

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni download kat playstore la sayang... huhu..

      Delete
  4. sy ada bela nama dia zoyie ,kalo rajin dtg la melawat hahaha..lawak je bela dia nih kalo xkasi mkn buat muke seposen ahaha hadoii..

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.