As Long As I'm Sweet

14.2.13

korang pernah baca tak buku Mean Are From Mars, Women Are From Venus karya John Gray..


i have this book (orang bagi) but unfortunately, i'd left it at home.. *sigh*
aku tak habis baca lagi sebab busy jaga khalif..
tapi, Alhamdulillah aku dah habis baca intro dan chapter 1..
seriously, baca intro dia je dah buat aku rasa membuak-buak nak teruskan bacaan..
lagipun, buku ni tak bias to a gender only..
dia bincangkan untuk kedua-dua belah pihak sekali ( man and woman )..

aku nak share satu part intro bagi yang belum membaca buku ni..

download dalam bentuk pdf..

As long as I'm sweet, loving Bonnie you are here for me, but as soon as I'm not, you walk right out that door.
and somehow, i know what Bonnie felt if John just walk out.. it hurts!
itu kisah john gray sendiri dengan isterinya, Bonnie..
less or more..

this book is suitable for who in relationship..
really can't wait to finish it..

nota zizie : one prob when i read english book, i'm yawning so much.. lolol..

You Might Also Like

20 comments

  1. hurh! aku tak faham bhasa inggeris,,
    mcm menarik, sy faham , tapi tak fhm sgt,
    ni kes x bljr bi dgn sungguh2 ni,, hurmm,,:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe.. google translate kan ada.. hehehehe...

      Delete
  2. nice book.. kene g beli gak ni.. :) tq for sharing it in your entry

    ReplyDelete
  3. elok jugakan ..sekali mantapkan BI akak ni ha yang carca merba..

    ReplyDelete
  4. ada beli this book, tapi tak baca lagi and now tertinggal kat rumah -.-

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... same goes to me.. tp dh bc la sikit...

      Delete
  5. kite ade 2 buku men are form mars women are from venus. Dedua tu x penah habis baca.. harhar sbb saya tak minat membaca :p

    ReplyDelete
  6. kawan pun ada baca buku ni juga...dia kata bagus buku ni...

    ReplyDelete
  7. adeehhh..
    bi..
    merangkak la law cik yg bce..
    huk3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe.. google translate kan ada.. hehehehe...

      Delete
  8. fuyoo.....sy pon x faham english...
    btw,,ok...

    jom --->> http://iss-life.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. ramai orang cakap buku nie best!
    nak baca jugak tapi....... later la.. hahaah

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.