Chibi ke Tak??

3.2.13

pernah dgr chibi tak?
kalau korang pernah tgk doodles daripada korea, banyak kot doodle chibi..

tadi aku download application ntahpapa dan try lukisan chibi tu..
macam cibai semacam je..
jemput la komen pedas-pedas.. huhu...

mimik muka sedih

You Might Also Like

13 comments

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.