Doodle Chip

1.2.13


berdoodle hanya untuk hilangkan boring ;)
ini chip..
ala.. yang dalam citer chip and dale tu..
tapi dale tak ada sebab ada dengan mr. wonderwall..

nota zizie : oh ! tangan besiku~

You Might Also Like

8 comments

  1. alahai comel comelnnya. tak keras lah kalau gini punya lukisan. hehe

    ReplyDelete
  2. Teringat cerita zaman kanak2 dulu ;)

    ReplyDelete
  3. olo comelnya!!! dah lama tak tengok kartun ni :)

    ReplyDelete
  4. comey la dik..hehehe..gigi dia sebatang tu yg buat cute..hihihi..belakang parang kalau hari2 diasah pun boleh jadi tajam..asal ada usaha..insyaAllah tak ada yang mustahil..

    ReplyDelete
  5. kiut...kreatif! berseni tgn tuuuuuu
    follow sini

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.