Hah?! Laman Porn?

22.2.13

seriously, lawak pun ada, terkejut anjat titew pun ada..

macam biasa, rutin aku bila blogging, confirm aku akan usha STATS sebab aku nak tahu traffic source datang daripada mana..
hari ini dalam sejarah...................................


yang dalam kotak tu laman porn kan?
aku try bukak, tapi kena block..
eh, bukan sebab nak tengok porn ek.. nakkan kepastian.. agagaga..
okay, stop pasal porn..

so, siapa-siapa nak masuk dalam bloglist aku, boleh la usha T&C di sini [ T&C ]

You Might Also Like

11 comments

  1. Kalau nak tau makanan tu sedap ke tak..? kita kena rasa dulu... kan.. kan.. kan...

    ReplyDelete
  2. Mcm mana lah boleh ter jejak porn tu. haha

    P/s : Selamat Berbelog ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan zizie yang jejak.. dorg yang jejak zizie.. hahahaha!!!

      Delete
  3. huhuhu..apa2 pun pnyumbang traffic...mngkn dia tu jenis rambang jew bila BW wak...ohye..camne nak cek stats cam kat gmbar tu wak..siap tahu g siapa yang tengok?tunjuk ajar ku sifu~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. nak tau la sape si perambang itu.. kihkihkih..
      nnt zizie buat tutorial ye.. tunggu~~~

      Delete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.