Ice-Cream Baby | Romeo & Juliet

1.2.13



suddenly I miss Mr. Puffy yang kena tinggal kat Melaka..


nota zizie : dah lama tak update pasal Ice-Cream Baby

You Might Also Like

9 comments

  1. huhuhu lawak bce kartun tu...wuah wak pon men teddy bear kew..same r...(tak malu nak mengaku), but aku lebih kepada domo~

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh.. dah ada bini pun nak main domo lg ke krole? hahaha..

      Delete
  2. pakaikan mr puffy seluar..malu nampak aurat..hihihihi.. :) just joking la adik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. dia kata panas kat... tu psl dia xnak pakai seluar :P

      Delete
  3. waaa comelnye mr puffy tuuuu . mesti best peluk kan ? hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. best... rindu nak peluk dia bila tido malam.. huhuhu...

      Delete
  4. Punyalah dia sayang kat romea dia sampai teddy bear lain pun tak mo.. haha. Comelnya mr puffy sedap peluk tu.. kroh2. :P

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.