Jawapan Bagi Lagu Sayang By Shae [ Mr. Bie Parodi]

12.2.13

semestinya korang pernah dengar lagu Sayang yang dinyanyikan oleh penyanyi dari seberang, Indonesia..
kalau tak tahu, boleh usha sini..


tapi, ada yang lebih menarik perhatian aku masa aku buka facebook tadi..
taraaa...


nice reply isn't it?

You Might Also Like

15 comments

  1. nabila baru tengok tadi. memang terbaik la. ;)

    ReplyDelete
  2. Lagu syg ne lagu 'fav' akk tau law rndu cnta aty ^__<,,,
    t nk dgr la bla connection ok & download trs

    ReplyDelete
    Replies
    1. jgn lupa dgr.. terbaik gila r reply dia.. ;)

      Delete
  3. "sayang jangan dengarkan bisikan hatimu, itu setan mengganggu" haha kelas laa lirik dia :D

    ReplyDelete
  4. Perghh bukan main jawapannya.. terbaik lah ! :)

    ReplyDelete
  5. Selalu follow parody mrbie ni.... lirik dia mmg memberi keinsafan...

    ReplyDelete
  6. hahaha... pepandai je depa ni buat jawapan bagai :p

    ReplyDelete
  7. hahaha~ memang menarik,tak sangka hasbi ni kreatif sangat...sebenarnya beliau ni kawan waktu sekolah dulu~

    ReplyDelete
  8. best lagu nie :) MR bie tu pun ensem jugak.huhuw
    http://farra-izzaty.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. akubudakseni.blogspot.com nyanyi nyanyi

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.