Kebaikan Keras Kepala

23.2.13


mr. wonderwall : ni keras kepala ni..
me : dah ramai sangat nak pijak kepala ni, kena la keras kepala..

kebaikan : kalau ada orang pijak kepala aku, insyaAllah tak pecah.. agagaga...

nota zizie : tengah brainstorm untuk project design.. theme : sustainable product.. any idea..?

You Might Also Like

13 comments

  1. hee, kan best kalo kepala keras mcm tu.. :D hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tension je. boleh hantuk kepala kan.. hahaha..

      Delete
  2. kenaikan keras kepala ni, mesti dpt je ape dia hendak-kan! haa gitu! hehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu keras kepala yg negatif tu.. haa camtu.. hikhikhikk..

      Delete
  3. keras giler kepala... kalau macam nie naek motor takyah pakai helmet pun takpe...
    hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah kan.. tp xleh r.. dh mmg undang2.. sape nak bayarkan saman.. huhu..

      Delete
  4. ahaha,, caya lah,,ahaha,, tabik springlh kt prmpuan tuh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha.. cer try cuba buat mcm dia.. heee :D

      Delete
  5. amboi...dasat tol...!!! tiang pong bengkok gara2 keras kepala hahaha! besa r wak..dalam dunia ni ada baik ada buruknya~

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu krole.. cuma ramai yg pandai bezakan tapi xpandai nak pilih..

      Delete
  6. Huhuhuhu... keras kepala..?? atau tegas..?

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.