Adik Sendiri Diam Je.

21.3.13

ding! *bunyi IM fb*
"kak, doakan saya"

ding! *bunyi whatsapp*
"kak zizie
result :(
nevesnye"

dah dua orang junior roger aku..
adik aku tak roger sampai sekarang..

"bro, guane result?"
kriikk.. kriikk.. bunyi cengkerik..


tahniah kepada yang berjaya..
yang gagal, bukan bermaksud perjuangan korang tamat kat situ..

aku ni dulu, result pun tak ada flying colours mana..
tapi, boleh je masuk U..
so! don't give up!

You Might Also Like

7 comments

  1. Sama la kita. hihi.ima pun x smpat lagi nak sms adik tanya result.

    ReplyDelete
  2. betul tu dear, yang penting usaha lagi untuk next level kan :)

    ReplyDelete
  3. jgn pernah berhenti berusaha hihi...slm knl.

    ReplyDelete
  4. teruskan usaha tidak kira berjaya atau kurang berjaya kerana hidup ini perlukan ilmu untuk kemerlangan di sana juga..

    ReplyDelete
  5. yer usaha tu penting. Tak semestinya org tak berjaya kat atas kertas akan gagal buat selamanya.. celik mata luas2 tengok siapa skrung yang berjaya yang dulu tak berjaya kat kertas la jadi usahawan muda berjaya.
    psssst: ramai budak u menggagur skrung.. ops

    ReplyDelete
  6. ha'ah.. ye kan.. deno dulu tak la gempak result tapi alhamdulillah dapat juga masuk u.. :)

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.