Don't Judge Book By Its Tiltle

30.3.13


nampak ke apa yang aku tulis buku tu?
tak kisah la korang nampak ke tak, asalkan nampak tajuk buku tu..
tajuk SPERMA CINTA, bunyi macam buku 18+ kan?
don't judge book by its title..
buku ni buat aku gelak sorang-sorang..
grab the book, and you know it why..
jangan tanya harga berapa, sebab aku beli masa book fair dengan offer 3 buku RM 50..
serasa-rasa aku, popular atau MPH ada la kot menjualnya..


entri cukup pendek!
ok la kan.. aku meraban panjang-panjang, bukan ada yang nak membaca..
wa busy la der (alasan klise)

nota zizie : saja aku tak nak review lebih-lebih.. nanti aku update dua buah lagi buku yang aku beli..

You Might Also Like

27 comments

  1. haha nak bayar kt kaunter awkward tak ? xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpown.. sebab pilih buku depan cashier dan khalayak ramai.. awesome x? hehehe :D

      Delete
  2. don't just a book by its title.. tapi kalau beli buku ni, memang takkan baca depan abah n orang lelaki yg dewasa la.. malu... hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. balut la cantik2 buku tu, nnt kalo org tny, jawab je, buku bunga2 cinta.. hahaha..

      Delete
  3. Replies
    1. extreme but not mainstream.. baru rare! ;)

      Delete
  4. betul betul betu, kadang2 tajuk tu je yg bikin kontrobesi kan...heee

    ReplyDelete
  5. Am pi juga beli buku kat popular...
    time ni ngah buat promosi buku harga pun murah ;)
    macam best je buku tu.. setakat ni buku Am layan lawak kampus (komik memang kgemaran sejak kecil lagi)
    antara novel terbaru Awek Chuck Tay, diari mat despact.. banyak lagi tapi lum abis baca..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kawan zizie ada buku awek chuck taylor tu.. seriously, kalo nak cari buku pasal life, lejen punya company, best!

      Delete
    2. haha betul tu, banyak lagi novel lejenpress yang best2.
      hurm tapi citer awek chuck taylor yang last ending dye kurang best sedih..
      lau ada sambungan cite tu best gak leh tahu kisah dia..
      Nie mesti kaki novel semua tajuk novel tahu.. hahaha :)

      Delete
    3. xde rkaki novel sgt. tapi,kalo dh stuck kt satu buku, mmg xlengkang r..
      tau pun sebab lecturer ngan kawan suka baca buku2 lejen.. gi bilik dorg, bersepah buku2 tu.. tu yg boleh F.I.L a little bit.. hehehe..

      Delete
    4. kaki novel ni selalunya girl.. memang la :)
      Am sekadar suke2 tuk isikan masa...
      buku yang beli ari tu lum habis baca lagi...
      Am nak try servey bila ada masa pasal buku kat atas tu 18+ hahaa...

      Delete
    5. zizie lebih suka pinjam kawan punya.. kalau nak wat koleksi, zizie cari genre yg btol2 zizie suka ..

      Delete
  6. buku ni ala ala sastera sikit ke kak ? sebab tajuk dia cenggitu . bella suka gila buku2 gini !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak kata ala sastera tu, xde sgt la kot..

      Delete
  7. tajok mngancam.....br laris d pasaran :)

    ReplyDelete
  8. wah tajuk mcm best.nanti habis baca pass kat sy lah.nk pin jm boleh? ekekeke

    ReplyDelete
  9. salam zarah
    Rajim membaca rupanya.

    ReplyDelete
  10. Bace tajuk je pun dah rase macam nk fikir 'negatif'..
    hahaha...

    "keep smiling"
    ^_^

    -Wan Niahix-

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.