Fizi

9.3.13

kalau zizie yang dipanggil, mesti fizi perasan..
kalau fizi yang dipanggil, zizie tak perasan langsung.. hahaha..
aku ingat lagi hang marah aku sebab nama aku zizie dan dekat dengan nama hang..
hang kena tau, bukan aku yang mintak nama aku dikomersialkan begitu..
ini semua angkara seniors kita.. bwahaha!!!

Fizi dah gemuk!


"Oit, chek kak. Kat mana la ni?"
"Aku kat melaka... Kenapakah?"
"Aku tengah graduate la ni"
"La.. Yeke.. Congrate weh... Nnt fly gi jepun la ni? Bila?"
"25 mac ni fly"

lama tak contact ngan hang.. hahaha..
tak pa, memang aku malas nak layan hang..
semua benda hang nak mengadu kat aku dan aku tak tahu nak balas apa..
sebab hang selalu bajet hang ja betul.. kan~~

dulu kawan-kawan kita semua kata hang pelik kan..
nak wat camna, hang OTAKU, ada dunia sendiri..
aku pun time tu bukan pandai berkawan sangat..
sebab aku ni suka baca komik, itu yang hang tegur sapa aku, dan bagi aku baca komik ciptaan hang..

hang ajaq aku melukis tapi satu habuk pun tak jadi kecuali bentuk oval yang jadi basic untuk lukis muka.. wakaka!!! aku kan tangan kayu..
masa jadi AJK bahasa untuk majalah mahawangsa, aku ingat lagi, aku marah hang sebab duk taip komik hang instead of kata-kata aluan yang kita kena buat..
haish! tak pasal-pasal aku kena dengar sama azilah membebel walaupun benda tu ditujukan kepada hang..
aku dah la rimas dengar orang membebel..

hang cerita kisah cinta hang dengan Sakura yang terputus di tengah jalan sebab dia tak mahu hang sedih kalau dia 'pergi'..
dan disebabkan tu, hang cakap hang jadi fobia nak cakap dengan perempuan..
tapi, aku ni apa? mak nyah kah? asbestos mintak kepala lutut punya member.. -_-

bila aku tengah tidur, hang mesti kacau tidur aku dengan call..
aku tahu nanti hang tak tahu nak cakap apa, aku pun diam, sebab aku malas nak komen segala aduan hang.. hihihihi..
so, aku tak angkat call hang..
jahat tak aku?
pastu hang tak contact dah dengan aku sampai la harini.. taching ka weh? :P

hang suka bangga dengan apa yang hang buat..
pastu aku panggil hang ujub, riak, takabur..
aku tau hang taching ngan aku pastu hang blah.. hahaha..
then, hang akan cari aku balik sebab aku sorang ja yang layan minat hang tulis cerita komik.. kahkahkahkah!!

tapi, sepelik mana pun hang, serimas mana pun aku kat hang, sejahat mana pun aku ngata kat hang, hang kawan aku..
aku doakan hang berjaya kat sana..
jangan lupa bawak balik ole-ole kat aku..
dapat Yamashita Tomahisa pun, okay jugak!! hahaha..
yang pasti, aku tak nak Ayumi Hamasaki.. kihkihkih!!
kalau dapat Sakura yang baru, jangan lupa roger aku.. ihiks!

nota zizie : kat mana la aku campak lukisan yang Fizi bagi kat aku.. =.='''

You Might Also Like

12 comments

  1. hehe...kawan sejati meh.. :)oiwai ni iku to modori (sila ggle translate..ahaha)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala.. tulis la dalam bahasa jepun... baru boleh google translate :p

      Delete
  2. ahaha..ala.malas la..tpi maksudnya..selamat pergi dan kembali..hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. kata malas.. ok.. thanx for sharing ye :)

      Delete
  3. alolo so sweet la kwn awk ni dear.. :) seronok dpt kwn yg gila2 mcm ni kan..hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia ni xgila2 pun kak.. skema adala.. hahaha..

      Delete
  4. Itulah nilai sahabat sejati...tak kira di mana pun, InsyaAllah tak akan lupa sesama sendiri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin... semoga dia xlupa kawan dia ni after jumpa amoi jepun.. hahaha..

      Delete
  5. best friend zizie ye..nak ke jepun ke zie??kalau jumpa deraemon jgn lupa kim salam ea.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan bestfriend.. kawan biasa ja, tapi baik la jugak.. aah, dia nak fly gi jepun dah.. doraemon? hihihi.. insyaAllah zizie sampaikan... :D

      Delete
  6. bestfriend akak ke tu ? hehe . kadang2 , kawan dengan lelaki ni lagi best . sebab diorang tak banyak ragam :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan bestfriend.. kawan biasa ja, tapi baik la jugak.. betul.. tapi, time sekolah dulu, budak lelaki sekolah akak banyak ragam r.. hahahaha..

      Delete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.