11 Things About Me.

21.5.13

kembali bertenaga daripada semalam! hehe..
*iklan habis*

nak balas 11 Things About Me daripada Dayang Nor Fatimah..
ini yang ke-4 kot!

tanya sangat ek.. meh kita jawab versi princess annoying.. ngehngehngeh..

korang tulis guna tangan kiri or kanan? tell me..hehehehe 
sorry, i'm not kidaller..

paling last bila korang sambut birthday?
tahun lepas ler~

pernah dating x?? *jangan tipu*
dah ada pakwe, rasa-rasa dating tak?

kat sekolah pernah kena tegor ngan pengawas x?
kalau kena ngorat, kira tegur tak?

sapa cikgu yg paling garang n malas? ade??
paling garang - pengetua
malas - student r yang malas, cikgu pulun.

lepas abiz skolah,korang nak sambung bljar kat ne? orrr krja truz mbe?
dah habis sekolah, tengah sambung belajar untuk bekerja.

perkara yg korang nak sangat buat spya parents korang happy n bangga ada anak mcm korang?
of coz la buat apa yang bikin parents happy.

warna pink cute x??
tak minat pink. tapi, ada je certain tone pink yang cute..

cantik x blog aku nie? *jujur tau* 
comel, tapi font color tu, bagi la terang sikit. cerah sikit mata nak baca..

taun nie korang pernah buat jahat x kat sape2 or ape2 jerr?? 
entah la, rasanya tak, tapi, macam ada.. hurmm..

last but not least...korang rase aku nie jenis org yg mcm mane??*jawab yer,nnti aku boleh muhasabah diri ngan jwapan korang..hehe
tak tahu, baru kenal nih.. hehe :D

sebelum ni, aku tak ada tag orang balik..
kali ni pun, tak tag jugak.. hehehe :D

nota zizie : adeh! tak berjaya la wat ala-ala annoying.. haish!

You Might Also Like

8 comments

  1. huhuhu~ tergelak sorang bce jawapn2 zizie ni ngee~

    ReplyDelete
  2. haha.. comel betul jawapan .. huhu

    ReplyDelete
  3. bgs jwpn. .hehe. .waaa. .gmbr 2 nmpk berseri seri. .comel. . :)

    ReplyDelete
  4. jawapan jujur betui tu wak! loike!

    ReplyDelete
  5. thumbs up for jawapan yg diberi! hehe.. selamba aje :D

    ReplyDelete
  6. jujoq ko jawapan ekau nie...hik!hik!...

    pssttt...ceria jooo gambaq ekau tuh...hepi yo...

    ReplyDelete
  7. LOL, kalau kena ngorat, kira tegur tak? hahahaha

    Memang annoying, menjadi! hehehe

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.