30 Days Of Challenge.

18.5.13

sebelum ni, aku pernah cuba main 30 Days Of Challenge.
bila dah habis tu, memang kira dah habis la kan..
kira punya kira, ada yang aku miss!
SUCK!
so, i want to try it again.. ngehngeh..

tapi, mungkin aku takkan update setiap hari..
mungkin la ... hahaha.. *gelak kerana hanya aku yang tahu*


nah! itu dia challenges nya..
siapa nak try, jom la!
ini merupakan cara yang baik bila kepala otak ni malas nak fikirkan idea untuk entri.. hehe..

well, i'll get start at the afternoon...
lots of job waiting for me, actually..
tapi, biasalah! zizie ni tak sedar diri.. hehehe..

nota zizie : eh, suka pulak ek korang komen entri mengada-ngada aku.. by the way, thanks!

You Might Also Like

8 comments

  1. challenge ni mmg ni ja ka topik yang ada? haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu jela.. banyak sebenarnya.. try la google kalau rajin..

      Delete
    2. oh..banyak lg..okay2..ehhe

      Delete
  2. erk...rase da hbis main kot game tu...

    ReplyDelete
  3. game..?? ingatkan game kat fb tadi...

    ReplyDelete
  4. Aku tak pernah cuba pun challenge2 camni..

    Ok, pernah sbnrnya,hik3. tpi scra tertutup la..tulis kat mana2. Tapi tak pernah habiskan (-_-)

    ReplyDelete
  5. sy nak try mainlah...
    mcm best..
    thanks

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.