Celoteh Sikit.

30.5.13

assalamualaikum.
sebelum masuk tidur, nak jugak update walaupun keletihan! hehe :D

kelmarin, selepas tengok cerita epic, tiba-tiba angah call aku..
seronoknya dengar suasana riuh rendah rumah.. huhu..
hanya aku dan abang aje yang tak ada!
angah dan along ada di kampung sebab dorang kan cikgu.. cuti la kan.. (jeles!)
hati ni rasa bagai disiat-siat!
sebab.. sekarang musim mencandat sotong, mak masak tom yam!!! dan esoknya (which is semalam) dorang ke Air Terjun Sekayu!
huhuhu :(

dulu-dulu.. huhu..
rasa nak balik kampung terus! tapi, tak mampu :(

esok ada test Project Development & Design (PDD) --> quiz Statistic --> presentation Creative & Critical Thinking --> meeting for exhibiton PDD.
mana boleh nak lari kejap balik kampung !! huwarghh..
ini pun baru lepas habis test Heat Transfer..
Alhamdulillah, aku berpuas hati dengan jawapannya.. haha..
hanya mampu menunggu penyeksaan ini berakhir~~

nota zizie : just drop your link in my c.box.. memang tak sempat nak komen entri korang. just, fast blogwalking dan follow back je yang sempat buat masa ini .. huhu..

You Might Also Like

3 comments

  1. selepas selesai semuanya..zizie boleh blk kg..hihihi..pancing ikan..buat keropok lekor.. :)

    ReplyDelete
  2. Best la dapat candat sotong. Suka makan sotong. Tom yam seafood best ! :)

    ReplyDelete
  3. tak pernah lagi mencandat sotong.. tak suka makan sotong, tapi dalam bentuk sotong kering atau takoyaki, memang faveret!

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.