Day 4 : Zafarah - Ice Princess

23.5.13


should be untuk Tumblr name, tapi memandangkan aku tak ada Tumblr, so aku guna la nama blog aku..
Ice Princess nama yang digarap oleh aku..
tak ada kena mengena dengan cerita Ice Princess terbitan Disney tu pun okay!

kenapa Ice?
biru, itu warna feveret aku, dan blog aku pun berwarna biru..
aku ni pulak, habit suka kunyah ais..
so, semasa pembikinan blog ni, aku secara spontan menggunakan nama Ice Princess..

tapi, ramai yang silap aku ni sebagai penjaja ais..
jadi, aku berharap selepas aku membuat expalanation sebegini, pihak-pihak berkenaan boleh la berhenti meng-order ice daripada aku..
"ice" sejenis dadah tu pun, aku tak jual tau.. hehe..

pasal link aku iaitu zafarah.blogspot.com merupakan gabungan nama abah,mak dan aku sendiri..
so, ada beberapa orang blogger, ingat zafarah itu ialah nama aku..
adess.. itu la, malas sangat nak klik about me kat sidebar, pastu ambush tak pakai helmet, panggil aku zafarah.. =.='''

so, everybody, my name is Zizie :) HI!!!
Ice Princess is my blog and ZAFARAH is my blog's link..


nota zizie : rindunya diriku yang bambam dahulu.. ngehngeh.. weh! ada lab test la hari ni.. huhu..

You Might Also Like

3 comments

  1. wow gabungan yang menarik... tapi kalau panggil zafarah pun sedap gak :)

    zizie...


    ReplyDelete
  2. suko kunyah ais??...gulpp!!!...maso pregnant memey akak suko kunyah ais...kat opis semug ais cube musti ado kek ataih mejo...tp pas bsalin xdo la plak nak kunyah mcm jajan tuh..hahaha...

    zizie oooo zizie...nak order ais sekampit...kekekee..

    ReplyDelete
  3. mula2 kenak Kak Zizie, ingatkan Kak Zizie guna Ice Princess sebab perwatakan Kak Zizie dingin dan selamba, macam Snow Princess dalam legenda Jepun.. hehe :D

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.