Follower Ke-1550 Blog Ice Princess

3.5.13

Dah lama tak blogwalking dan buat onar di blog orang..
last update pun, pasal aku bengang dengan budak satu group dengan aku.. haih~
sabar jela bila melihat sendiri proposal yang dorang buat semalam..
tak pela.. lupakan..
seperti yang aku janjikan, hari ni aku nak date dengan uolls.. ihikss..

give a round applause to adik mira sebab menjadi followe ke-1550 Ice Princess..


terima kasih ye kerana sudi follow blog tak seberapa ni..
rajin-rajin la baca entry penuh emo akak.. ahaks~ *akak sungguh! dush!*

sedikit teguran kepada adik mira, lagu kat blog tu, jangan buat hidden..
aku masih pegang kata-kata seseorang, "tak semua orang suka dengar lagu yang kita dengar"..
tapi, bukan la maksud aku tak suka lagu kat blog adik mira tu... it's one of the song yang aku suka dengar..
tapi, tak boleh nak control volume and pause the song..
so, the better way, gunalah fullmusik.net dan jangan guna scm player!

marilah sama-sama menerjah blog adik mira ini di http://cleopatrachentaamira.blogspot.com/

nota zizie : tengah berusaha untuk terjah bloggers yang tinggalkan jejak...

WARNING! blog yang ada scm player diblock oleh wifi kolej!

You Might Also Like

10 comments

  1. wah untunglah :D heee~ lame tak borak ngan zizie :D

    ReplyDelete
  2. tahniah2 ^^

    tapi kan, nape wifi kolej block blog guna SCM? :O

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang tu kena tanya pihak kolej la kot.. huhu..

      Delete
  3. terima kasih kak atas komentar tu..hee..sebenarnyaa mira memang guna fullmusic tapi hidden kan dia..Insyaallah mira akan upgrade yaa..heee..thanks jugak 4 the entry..appreciate sangat2..

    ReplyDelete
  4. Macam biase dengar je ayat "tak semua orang suka dengar lagu yang kita dengar" hehe. Terbaikk !!

    ReplyDelete
  5. bella tak suka blog yang berlagu sebab tu blog bella takde lagu . sekian .

    mwahaha

    ReplyDelete
  6. rasa ayat tu macam pernah baca tapi kat mana yer.. lagu kita minat tak semestinya orang suka.. hahaha.. wah..banyaknya follower bak sini sket hahaha
    lama tak melepak kat sini.. =)

    ReplyDelete
  7. wahh ramainya follower tahniah!! :)

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.