Hey Yo GG!

15.5.13




"ZIZIE!", aku masih tak dengar..
"ZIZIE!", masih lagi tak dengar..
"HEY YO GG!" - angkat muka, kalih ke belakang, "eh, style la kau panggil aku macam tu"
HAHAHAHA!!!

nota zizie : aku tak dengar sebab aku kusyuk buat kerja..

You Might Also Like

12 comments

  1. Hey Yo GG... Video tu tak boleh buka laa.. dah kena block dah.. dengar tak nie.. hey yo GG...

    ReplyDelete
  2. deno varu sekali dgr lagu GG

    ReplyDelete
    Replies
    1. zizie byk kali pon, xberapa nak amik port.. hahaha..

      Delete
  3. Ingatkan cerita pasal gigi tadi...

    ReplyDelete
  4. GG ? aka zizie . Camtu ea ? Awesome ! Hehe

    ReplyDelete
  5. style la. .hehe. .tukr nma jla. .kompon stiap kli org pggl akn prsn. .haha :D

    ReplyDelete
  6. hahahaha! ingatkan pasal apalah tajuk entry ni.. style la panggil camtu! hehe :D

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.