Miss Za Tag Aku

27.5.13

kali keenam daku ditag..
kali ini Miss Za punya kerja.. haha..


Ada allergic tak?
dulu ada.. sekarang, dah bebas dan tak perlukan sebarang ubat.. :) cuma jangan too over makan seafood!

Pergi pantai, panjat gunung, shopping, hangout dengan kengkawan, tidur sepanjang hari, mana paling best?
pergi pantai tengok laut dengan pandangan kosong hanya untuk menghilang rasa duka di hati ( jiwang tak aku )
tidur lagi best! tak payah fikir apa.. hehe

Warna yang korang menyampah. Ada tak? Ce list kan.
pink dengan warna kuning yang terang benderang!

Movie paling bengong pernah korang tengok. Apa perasaan masa tu?
tak ingat tajuk tapi, tapi si Zizan dengan Johan yang berlakon.. pasal jurus-jurus silat.. rasa menyesal sebab tengok kat wayang, hangus duit aku! huh!

Pernah tengok hantu tak? Jin ke, jembalang ke.. Kalau pernah, apa yang korang buat bile nampak bendalah tu?
Alhamdulillah tak pernah! tapi, pernah tolong orang kena rasuk.. ngeri gak time tu.. huhu..

Nama paling pelik pernah korang jumpa.
Nasution.. my senior.. hahaha..

Tempat paling best pernah korang pergi.
 Air Terjun Sekayu, Kuala Berang, Terengganu.. go there by yourself, then you'll know it why.. hehe..

Lagu yang korang asyik dengar kebelakangan ni.
bila dah buka playlist dalam si Greeny ni, macam-macam lagu yang keluar.. tak terkira la nak bagitahu..

Ayat yang selalu korang sebut.
apa-apa jela - bila dah malas nak argue..

Langkah yang diambil untuk hilangkan stress.
menangis dan tidur.. hehe..

Apa yang korang dapat dengan berblogging or dengan kata lain, apa advantages yang blog bagi untuk korang.
blogging ni just aktiviti sampingan bila tak tahu nak buat apa dan malas bersosial dengan orang di sekeliling..


saja nak letak gambar sendiri.. hee :D

nota zizie : 11 Things About Me :
#1
#2
#3

You Might Also Like

4 comments

  1. kali ke enam? haha..hanya mampu gelak.. sory~ :P

    ReplyDelete
  2. TAK PERNAH SAMPAI LAGI KAT AIR TERJIN SEKAYU. HIHI. eh, ter caps lock pula. :p

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.