Pemenang Segmen 2 Hours Only!

10.5.13


terima kasih kepada para blogger yang menjayakan segmen pendek aku..
yang buat muka sedih tak sempat join tu, tak payah nak sedih sangat..
siapa suruh lambat? hihihi..
tak apa, mungkin bukan rezeki korang..
tuah ayam nampak di kaki, tuah korang, siapa yang tahu.. kan.. :)

berikut ialah senarai nama peserta yang menyertai 2 Hours Only!

1- http://mrrightonblog.blogspot.com/
2- http://www.encikcopypaste.my/
3- http://azyanramle.blogspot.com/
4- http://urbanmuslimashop.blogspot.com/
5- http://aliahmadpunyaanak.blogspot.com/
6- http://maerahim.blogspot.com/

dan pemenang tunggal yang bertuah menjadi pilihan kawan aku ialah :
AZYAN RAMLE
PM saya untuk menebus hadiah anda!

sambutan memang tak berapa menggalakkan tetapi, aku tetap terharu..
al-maklumlah, aku tak femes beb.. hihi :D

para peserta lain, tunggu untuk aku menjaja blog korang ;)

You Might Also Like

3 comments

  1. wahhh..first time menang GA kot..hee..tanx zizie..t yan pm :)

    ReplyDelete
  2. Terlepas entri 2 jam. Nanti buat lagi ye. hihi

    ReplyDelete
  3. Cerita azyan mmg seram la zizie, hehe.

    Bila buat segmen.. kita jgn fikir soal femes ke tak..yg penting, kita sbg penganjur, kena promote.. Kalau tak promote, org mmg taktau.. :)

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.