Pendapat Anda? - Header

24.5.13

aku ni sebenarnya nak bertukar header..
jadi, aku nak tanya pendapat korang, yang mana satu okay?

yang lama


atau yang baru aku buat?


mana satu ek?

ke ada yang sudi nak buatkan header untuk aku? hehehe...

You Might Also Like

10 comments

  1. suka yg lama :D hehe.. kena ngan blog ni ^^ suka quotes tu

    ReplyDelete
  2. Yang lama nampak matang lagi, hehe.. first lah !

    ReplyDelete
  3. hurm2... dua2 cam ok je.. i think the older one, it look nicer n simpler.

    ReplyDelete
  4. Yang first tu cantik simple. Quote pun best. Yg second pun not bad. :)

    ReplyDelete
  5. lama la cun..:) skadar pndapat..

    ReplyDelete
  6. Salam.

    Yang first weh, aku suka. Simple n nice.

    #ko nak ke ak buat profile picture? 5 hengget satu,hahaha. Takdalah. Ak tak brapa nak ad mood n masa skrg. Tgkla, pa2 hal nanti ak msg balik.

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.