Review Movie : Epic

31.5.13



mendapat permintaan daripada Megat Fareto untuk review movie Epic.
aku tak sebagus dia dalam review cerita..
but, i'll try my best.. hihi..

movie ni mengingatkan aku cerita Spiderwick Chronicles.
di mana, terdapat dunia yang kita tidak dapat melihat.. tapi, tiada kaitan dengan dunia ghaib..!
begitu juga dengan movie Epic, adanya dunia lain tetapi, mereka versi kerdil jela..

jalan ceritanya, bagus dan smooth..
cuma, untuk aksi-aksi meningkatkan adrenaline tu, tak ada sangat..
special nya movie ni, Beyonce jadi suara latar debgai tuan puteri Tara..
kelas kau B.. hahaha..

nota zizie : kesihatan dah pulih, masa untuk blogwalking ! :)

You Might Also Like

5 comments

  1. movie ni sangat best ! enjoy sangat tgk :DD

    ReplyDelete
  2. movie ni santai... KB dah tengok dah... best. :)

    ReplyDelete
  3. menarik ! teringin nak tengok :)

    ReplyDelete
  4. nak tengok! suka sangat movie camni.. cartoon.. hehe.. boleh gelak apa semua :D

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.