Segmen : 2 Hours Only!

9.5.13

tarik nafas, hembus nafas..
lega.. report lab semua sudah settle hooray!

sempena kegembiraan aku, aku nak buat satu segmen pendek!
pendek sebab hanya untuk malam ini sahaja yang berlangsung selama dua jam..
aku tak kisah dapat sambutan atau tidak!

gambar ihsan google


syarat tak wajib langsung : follow blog ini dan like fanpage aku (scroll ke bawah ye)

syarat wajib : 
- ceritakan kisah ngeri korang yang pernah korang alami di ruangan komen dan akhir sekali, sila tinggalkan link blog korang..
tak kisah la, kalau tangan tercucuk jarum pun dah kira ngeri bagi korang... panjang karangan setakat sepuluh patah perkataan pun, aku tak kisah..

hadiah : kawan aku akan memilih satu cerita kesukaan dia, dan pengarang cerita tersebut akan menerima top up rm5 dari aku..
peserta-peserta yang tak menang, jangan risau, aku akan tetap menjaja blog korang di blog aku.. hehehe..

you have time until 12.30 am ( 10 May 2013 )

You Might Also Like

7 comments

  1. join :)
    kisah ngeri Alan :-
    masa alan kecik-kecik pernah Alan terminum air yang ada lipan..nasib baik Alan cepat muntahkan balik lipan tu dan lipan tu belum sempat sengat Alan....sampai sekarang masih fobia dan tak suka dengan LIPAN !!!!

    http://mrrightonblog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. pengalaman ngeri... hurm byk. tp aku taktau la itu ngeri ker tak. rasa mcm tak ngeri pun. mhahaha

    paling ngeri adalah apabila menantikan result sesuatu exam tu. otak tak oleh pikir dgn betul, badan jadi luar kawalan, jantung dup dap dup dap... plus, lg lg bila kita expect result yg kluar tu teruk ...fuu

    tak ngeri ek? accident. pernah accident time tu jln licin. brek emergency keta luar kawalan terbabas langar tiang letrik. kancil. time tu, benda fisrt terlintas, alamak keta remuk depan. lepastu bru pk nyawa. alhamdullilah masih hidup...

    err, aku mcm tersasar dri peristiwa ngeri jer ni. aaa, bantai jer la...

    ReplyDelete
  3. hye dear..okay,yan nak cite kisah ngeri yang yan lalui..tak tahulah ngeri ke tak bg kome..huhu..okay, masa tu yan dalam sem 4 cmtu n bf yan still blaja lg..tiap mlm,after mkn, ktorg akn kua jln2 before balik n 1 night tu, ktorg lalulah jln belakang dekat ngn UKM..sepanjang jln tu, kt sebelah tepi hutan n seberang dy is taman-taman under UKM..nk dipendekkan cerita, kat sepanjang taman tu ada sebuah rumah lama n sedikit usang..tkde org ddk pown..nak dijadikan cerita, masa ktorg lalu situ,tetbe yan terpandang kearah rumah tu n b4 that, ada terbau sangat wangi..bf yan ckp,"shhh,jgn ckp pape."yan pown senyap je lah tp bile lalu rumah tu, yan nampak tingkap yang meghala ke jalan tu terbukak n yan ternampak seorang perempuan yang cantik, rambut panjang mengurai n pakai kebaya..terus bf i tepuk i, sebab masa tu ktorg naik motor..nasib baik yan tak terjun moto,kalau tak..nauzubillah minzalik..tp y peliknya, masa tu takda angin tau tapi rambut perempuan tu terbuai-buai mcm ditiup angin..tp y tak tahannya, bau tu mcm ikot ktorg je sampai ktorg balik pown still bau wangi lagi..okay, thats my story..tk ngeri,kn kn kn? :)

    http://azyanramle.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Kisah ngeri aku:

    Pada suatu malam yg dingin... The LAST man on earth tgh bace novel Shakespeare dgn ditemani lilin malap yg agak2 nak abes dah.
    Tiba-tiba..
    Dia dengar ade org ketuk pintu bilik dia.

    The End.

    Nak topup boleh? :3
    www.urbanmuslimashop.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. cerita ngeri saya adelah . waktu tu saya baru bangun tido . lepas tu masuk la bilik air . nampak banyak snagat semut . eh , tak kisah lagi , lepas tu ke depan sikit . ish , nampak banyak gila lipas . geli geliman sangat , terus keluar nak pergi cari ridsect .. lepas tu masuk sekali lagi nak sembur . cuba teka ?? ade lipan .. kiranya dalam bilik air tu ade semut , ade 7 ekor lipas dan ade lipan .. terus menjerit lompat keluar . tapi serius . tak tahu ni ngeri ke tak . hope ngeri la... geli dan ya Allah ,,, geli nya ... bencin3 ...

    ReplyDelete
  6. Cube je la erh xD
    Cerita paling ngeri : Mase tu pukul 3 pagi, Mai sorang2 je dalam bilik. Rase giler tak sedap hati kan tetibe nampak benda hitam terbang. Hinggap kat katil depan Mai. Arghhhhhh! Lipassss!!!! Mai nak nangis dah tau sebab mmg geli T.T Lepas setengah jam merayu lipas tu keluar die degil jugak akhirnye beliau mati di tangan Mai. Proud of myself :p tu je la kisah ngeri.
    http://maerahim.blogspot.com/

    ReplyDelete
blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.