Thank You En. Shah.

28.5.13

Assalamualaikum.

aku baru sahaja pulang daripada majlis makan malam yang dianjurkan oleh pensyarah aku..
sangat berterima kasih kepada En. Shah kerana majlis yang En. Shah anjurkan ni, dapat mengeratkan silaturrahim di antara rakan sekelas..
sebab itu la kot, majlis ini hanya diadakan khusus untuk kelas kitorang..
memandangkan kitorang ni tak pernah buat event untuk satu kelas... hee :D

so, just check it out those pictures..



the center one is our precious lecturer yang sangat-sangat sempoi..
En. Mohd Shahrizan bin Othman.. thanks a lot!
the best part masa ambil gambar kat atas tu, en. shah cakap, "before ni dua couple ambil dengan saya, kahwin tau.."
kemain mr. wonderwall Aminkan kuat-kuat..



as a token, adin belanja chocolate indulgence.. wow!
hehehe.. those words are mine.. hehe..
sedap bangat! kek dari secret recipe la katakan ;)


si Magic, kepunyaan En. Shah.. comel kan?
dia cuba nak keluar daripada tingkap kerana dikurung.. haha..


those who are gila camera..
tengok la betapa gilanya mereka.. hahaha..

ustaz-ustaz BMFU :D

bila En. Shah memberi sepatah dua kata yang bikin kitorang terharu...

geng tangga.. erkkk...

kemain melopong mulut.. hahaha...

dan oleh kerana 'sombong' makan buah aje time majlis tu, lapar la pulak bila dah chow dari rumah en. Shah..
so, si Adin bawakkan aku makan chicken chop.. hahaha...



to en. Shah : terima kasih kerana mengadakan majlis untuk kitorang.. terima kasih kerana memilih kelas kitorang untuk diajar pada semester ini.. terima kasih kerana menjadikan saya dan mr. wonderwall sebagai contoh untuk masalah statistic.. terima kasih kerana menghafal nama saya, daripada izzati, kepada zizie.. hee :D dan terima kasih kerana mendoakan kejayaan kami :)

You Might Also Like

4 comments

  1. hui..penuh rumah.dah maacm hari raya..hehe.. ^^ btw comel la si magic.. hehe..

    kita tolong aminkan apa yg en.shah kata tu..hehe

    ReplyDelete
  2. wuahhh terbaik o en.shah a.k.a pensyarah zizie tu...by the way..kucin tu nmpak cumil sgt

    ReplyDelete
  3. Bestnya bestnya. so sweet belajar sekali dgn mr.wonderwall. hee :D

    ReplyDelete
  4. bestnya makan2 x) choc indulgence faveret tu!

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.