AK Day #4 : UTeM Pasar Tani UTC.

27.6.13

Assalamualaikum w.b.t

Heyyo GG!
haritu cerita pasal AK day #1, alih-alih, skip day 2 dan 3.. hehe..
hari-hari biasa sahaja because first three day, kitorang just 'bekerja' di Fakulti Kejuruteraan Elektrik (FKE)..

hari ni, giliran ke Fakulti Pengurusan Teknologi dan Teknousahawanan (FPTT) yang terletak di kampus bandar..
first time aku menjejakkan kaki kat situ..
selama ni, just lalu kat tepi semata-mata nak pergi ke bandar sahaja.. hehe..

pembelajaran sangat okay because the lecturer so friendly..
and we just repeat what we had learned before - Project Manager Software..
pelik jugak sebab one of the objective AK ni, untuk memberi pendedahan tentang apa yang kitorang takkan belajar di fakulti masing-masing..
and aku sebagai management student, confirm la familiar dengan software ni..
but, it's okay, at least dapat mengukuhkan lagi pengetahuan :)

yang bestnya kampus bandar ni dekat aje dengan Pasar Tani UTC..
apalagi, terus melangkah kaki ke sana.. haha..
jerebu dah berkurang, hari pun panas..
masa ni la craving for this..


dah lama tak merasa ABC, sekali kebas pula pipi dan mulut..
besok, nak makan asam pedas kat situ..
kawan aku cakap sedap! cukup semua rasa..

You Might Also Like

13 comments

  1. zizie punye blog is in my bloglist...^^

    ReplyDelete
  2. aku tau ko saje je wat aku terliur..argghhhh..
    heee

    ReplyDelete
  3. zie..jerebu baru nak pulih ni..so make sure jaga juga kesihatan dan persekitaran tempat nak bersantap ye..terliur akak dik tgk ABC tu..icecream Heyyo GG..hehehehe..

    ReplyDelete
  4. wah abc.. sedap2..
    done follow zizie.. dah add dlm blog list fiza...

    ReplyDelete
  5. bestnya akan ABC kalau cuaca panas2.. tapi Hana lagi suka cendol pulut.. hehe :D

    ReplyDelete
  6. wah mana aci...jaga kesihatan tau nanti gara2 pekena abc batuk pulak he3..wah tak sabar tunggu entri asam pedas pulak ^^

    ReplyDelete
  7. Nak abc jugakkkkk.....sedapppp tuhhhh

    ReplyDelete
  8. ABC kt slgor best :) yg msuk JJCM 2..pnas2 cmni mmg best pekana abc @ cendol yg pntg hati2 gak..t tkot skit tkak pula..mnat btol eh dgn asam pedas :)

    ReplyDelete
  9. ABC.... huhuhuhuhu boleh mencairkan hati yg tengah panas...

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.