Bunyi Air..

30.6.13

Alkisah si Farah gadis malang kerana telefon bimbit jenama Samsung Corby nya yang jatuh ke dalam mangkuk tandas di toilet perempuan..

hampir dua bulan kemudian..
sewaktu di kedai mak angkatnya..

angah : farah, farah dah guna nombor baru kan?
farah : aah, kenapa?
angah : patutlah angah call nombor lama tu, BUNYI AIR je..
(hampeh punya angah bahan aku)
farah : buat voice call je kan? jangan buat video call tau! bahaya! nanti nampak benda yang tak patut..


nota zizie : sek2 kelate, ambe sek ganu nok ucap tahniah sebab menang piala FA 2013 :)

You Might Also Like

17 comments

  1. haha.
    Benda lain pulak yg nampak kalau buat video call? Kahkah.

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. tak ada la minat sangat, tapi semalam gi layan bola.. hehe..

      Delete
  3. assalam,

    salam ukhuwah dari bunda...
    haha, sempat lagi angah bergurau yer..

    ReplyDelete
  4. hehehe..kalakar la zie..habislah kalau bt video call..pitam la jawabnya ye..boleh gitu ek.. :)

    ReplyDelete
  5. hahaha.. saja je nak bahan Kak Zizie.. bunyi air.. hehe :D

    ReplyDelete
  6. hahaha. bunyi air yea.? sapa pulak yang jawab tu.? haha

    ReplyDelete
  7. heelloo..assalamualaikumm..heellooo?ehh?asal ade bunyi air nih?hehe.. :D

    ReplyDelete
  8. Hahaha...wat lawak pulak die.kalo wat video call kompom nmpk sisa pepejal.

    ReplyDelete
  9. ha3..mcm 2 boleh..tp betol jgak =) nmpak yg sptt ssh pula

    ReplyDelete
  10. gomo klate gomo.. tahniah Kelantan..hehe..fiza pun peminat TRW.. >.<

    ReplyDelete
  11. aduh..bahaya tu kalau buat video call..hehe

    ReplyDelete
  12. hewhew.. xpa. phone corby jatuh bole beli len.pakai iphone plak:)

    ReplyDelete
  13. Salam.

    Selamat bunyi air, kalo dgr bunyi plup, plup, plupppp, haaa, ko rasa bunyi pa tu? hahaahha

    ReplyDelete
  14. huuhhu peminat bola jgk rupenye

    ReplyDelete
  15. RIP samsung corby, masa untuk handphone baru :P

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.