Jack Frost by Mai

17.6.13


wahai rakyat jelata sekalian, sila la jealous dalam kadar sederhana tatkala kalian membaca entri ini..
terima kasih banyak-banyak, sangat-sangat dan amat-amat kepada rakan blogger aku yang comel, Mai kerana tetiba buat art trade mengejut..
nasib baik anjat gugurl je.. kalau terkejut beruk, kan buruk jadinya.. hehe..

kejadian sebegini berlaku hanya kerana aku komen di entri ini dengan perasaan ataupun niat untuk acah-acah ala-ala tanje aje..
tapi, tak sangka pulak dia buat betul-betul haa.. hehe..
rindu pulak daku kepada Jack Frost kekasih lama ini..
kenapa la si dak Mai ni membangkitkan memoriku kepadanya.. hahaha..



kan dah tayang header waktu cinta ku terhadap Jack Frost berputik dan mengembang, kemudian menjadi layu.. hahaha...
sorry JF, i tak setia kat you sebab kita berlainan iklim.. huhu..

konlusinya, aku gembira sebab dapat hadiah yang bisa buat penat aku hilang dan aku perlu berhenti merapu..
ini semua angkara overdose Project Management.. agaknya.. =.='''

nota zizie : Mai, nanti zizie dah habis final exam, zizie balas art trade ye :)

You Might Also Like

9 comments

  1. tahniah la dapat surprise gift gitu...hehe.. tak sabar pula nak tgk zizie pnya macam mana..hoho..

    final lagi brapa paper? goodluck..n selamat malam jga.. ^^

    ReplyDelete
  2. hoho..sesame bebanyak :D keh3 gelak2 bace entry ni..olrite bile2 Zizie free buat la ^^ hehe

    ReplyDelete
  3. Memg minat giler Jack Frost la nih..

    ReplyDelete
  4. amboi senyum meleret leret tu zie :)

    ReplyDelete
  5. comel :) tapi taktau JF tu dr movie apa.. hehe

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.