Latihan Industri Dalaman a.k.a Amalan Kejuruteraan

21.6.13

Alhamdulillah :)
final exam sudah pun berakhir :) :) :)
senyum tak sudah-sudah sejak bangun dari tidur.. hehehe..

tetapi, bila mengingatkan taklimat Amalan Kejuruteraan (AK) atau dahulu dipanggil Latihan Industri (LI) dalaman, terus monyok!! :( :( :(
selalunya, bila habis final exam, aku bermalas-malasan nak kemaskan barang yang banyak, tetapi laju, tangkas dan pantas untuk pulang ke kampung..
tapi, kali ni kena stay dekat Melaka.. huhu..

hell yeah, that's my timetable..
i'm the red one, FKP's student..
kitorang akan rotate dari satu fakulti ke satu fakulti sepanjang AK ni..

untuk cuti, hanya mengharapkan cuti hari raya puasa dari 5/8 - 13/8 sahaja..
after habis AK pun, bukannya boleh balik terus..
terus sambung Tahun 3.. huwarghhh...

tabah je la zie even though mood homesick sekarang..
now, i have less than 4 days to enjoy by myself..

You Might Also Like

4 comments

  1. sabo la yoo...akak dolu praktikal sebulan joo..praktikal itm len kot dr universiti len...seb bek dpt kek umah jo..hahahaha...selamat berLI yo..

    ReplyDelete
  2. sabar je lah :) demi study kena sabar hehe balik nanti bawa excellent result for family.. nasib baik brunei is a small country ( i am a bruneian ) so kalo nak balik kampong within short time, still can make it hehe

    ReplyDelete
  3. demi masa depan zie..bila semua dah selesai..zie akan melalui hari hari indah yang membahagiakan..insyaAllah..amin.. ::)

    ReplyDelete
  4. IR to be! :D all the best Kak Zizie.. gunakan ilmu yg dah diperoleh sebelum ni ^^

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.