Review : Follower 1701

4.7.13


Assalamualaikum w.b.t
Heyyo GG!

Alhamdulillah kerana semakin hari, semaki ramai follower di Ice Princess :)
bila buka blog, hari ni dah ada 17++ follower..
sebenarnya, aku nak review follower ke-1700, tapi tak dapat nak jejak link nya..
jadi, rezeki follower ke-1701 la ye.. tahniah! :)

http://meinnameisthazrina.blogspot.com/
follower ni, namanya Hazrina dan sebaya dengan aku.. hehe..
blog yang dinamakan Hazrina's Own ini menggunakan latar belakang berwarna putih..
sidebar pula diserlahkan dengan warna pink dan menampakkan blog itu kelihatan cantik..
blog yang ringan dan tersusun dengan rapi..
mengandungi entri yang berisi tutorial, segmen/giveaway dan kehidupan penulis..
kalau korang suka, follow la blog tu :)

nota zizie : diharap follower ke-1700 dapat menampilkan diri..

You Might Also Like

15 comments

  1. wah!! alhamdullilh...tahniah..=)

    ReplyDelete
  2. ramainya follower, hhehe, leh buat rombongan ni.

    ReplyDelete
  3. smart la printscreen gambar macam tu..hihi..tahniah ya..dah naik.. ^^

    ReplyDelete
  4. ramainya follower :) bak mai sikit..xnk bnyak..sy nk sparuh je..

    ReplyDelete
  5. rezeki follower 1701. tahniah !

    ReplyDelete
  6. alaa Xde rezeki di review. Mcmni unfollow n kmudian follow baliklah utk mbetulkn smula carta kdudukan! Bole ke mcmtu? Hehehe just kidding. Happy Friday :)

    ReplyDelete
  7. Follower 1701 datang melapOr diri.. Hehe... Tengs sbb sudi me-review blog yang simple2 tu je..^__^

    http://meinnameisthazrina.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. tahniah Kak Zizie dan Kak Hazrina! :D

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.