Setelah Lama Tak Berdoodle

20.8.13


and there will be the moment we forget what we promised..
dah lama tak berdoodle guna paint tool sai.
gigih betul aku semalam. kalau segigih tu aku study, mesti dapat gelaran top student.
bila dah lama tak berdoodle, mula la terkial-kial dan sakit hati bila ada yang tak menjadi..
nasib la kan.. huhu..

storyline ni pun, dah berminggu aku simpan dalam buku, baru ada angin rajin nak tunjuk kat korang semua.. hihi..

nota zizie : ada tak sesiapa yang boleh beri tips tentang paint tool sai?

You Might Also Like

17 comments

  1. Salam.

    Try la tanya nurdani..ada linknya dalam entry ak tajuk Header #6 tu. Sebab dia guna paint tool sai juga.

    Haa..ak nampak dah header baru ko zie,hahaha, biru memang tak leh tinggal. Yang tu ko pkai apa?

    ReplyDelete
  2. comel jee doodle nya :)
    nice.

    ReplyDelete
  3. untungla ada bakat buat doodle...sy tak pandai pon nak buat...eh,paint tool sai pon 1st time dengar..haha

    ReplyDelete
  4. Comel..=D..cian dia kna tinggal..nasib baik ada pengganti..huhuhu

    ReplyDelete
  5. Nampakkan ? yang patah tumbuh yang hilang berganti. Kihkihkih. Cuba akak tengok kat blog miza ada senarai link doodlers. Miza selalu rujuk kat depa ja :) Kat Bloglist uhibbuki lillahi taala ada nama myra azraff. Tutorial pait tool sai dia pun simple. Mudah untuk difahami. Semoga berjaya kak :D

    ReplyDelete
  6. SUka tgk doodle. Rajin dan pandai jugak. Wan tak reti. Tringin nak men-doodle jugak. Hehehe

    ReplyDelete
  7. bunga bukan sekuntum..kumbang bukan seekor kan..btw nice doodle :)

    ReplyDelete
  8. cumelnye doodle zizie ni...teringin nak bat doodle camni..tp tak reti~

    ReplyDelete
  9. tanya nurdani =) suka tgok artwork dia..ohsem

    ReplyDelete
  10. menarik ja jalan ceta doodle zizie ni ^_^

    ReplyDelete
  11. chumelnya...kreatif upernya tuan punya belog nie

    ReplyDelete
  12. comelnya :) dan Hana suka mesej yg akak cuba nak sampaikan :)

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.