Follower Ke-1800 dan Blog Review

5.9.13
Assalamualaikum w.b.t

Heyyo GG!!

Alhamdulillah, hari ni aku mencapai follower ke-1800..
nak kenal tak siapa?
jeng jeng jeng..


Nama beliau ialah +Abby Fadzil  dan merupakan blogger dari http://zamrahhakim.blogspot.com/
beliau ni pucuk muda lagi dunia blogging..
so, apa kata korang-korang semua yang rasa baik hati tu~ pergi follow dia.. hee..

dalam masa yang sama, Iqa a.k.a +mujahidah maisarah  dari http://hurinnadhirah.blogspot.com/ telah mereview blog aku.. ngehngehngeh...
laporan sepenuhnya seperti di bawah..



slot blog review eden yang dulu pun ekau nak tayang.. malu eden ni haa *sorok muka*
iqa cakap, kalau nak direview, komen je kat dia..
itu yang aku laju je komen..
eh, barang free, sape tak nak?

nota zizie : terima kasih para blogger kerana sudi memberikan sedikit perhatian dan kasih sayang kat aku... huhu..

You Might Also Like

17 comments

  1. hak3.. adoi akak.. buat entri pasal iqa.. malu pulak rsenye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. acece.. segan... sebagai tanda perhargaan :)

      Delete
  2. Meriahnyaaa.... pasni nak cari follower yang keberapa pulak?

    ReplyDelete
  3. kongsi lew sket tips nak dpt 1.8k follower hehehe...
    aq hanya mampu senyum sorang2 sambil tgk follower kat blog aq yg tak beranak2 lagy ;)

    ReplyDelete
  4. wahhh tahniah =)..erkkk ramainya follower..huntung la femes XD

    ReplyDelete
  5. ramai nyer.. tahniah..jom terjah..>.<

    ReplyDelete
  6. Amboihhh aktifnya dia berbelog!

    ReplyDelete
  7. wah, bagi mama folower separuh bole???... hihihi

    ReplyDelete
  8. ramai nye tahniah. hehe. kite baru lagi dlm dunia blog ni. :)

    http://nyssazainalabidin.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. waaa mai ai ramai betul noe
    tahniah ye :)

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.