Happy Birthday Mak! Sweet 54

13.9.13


call mak pagi tadi, mak gelak aje bila anaknya yang comel ni wish birthday..
bagi mak, dah tua-tua tak perlu wish birthday..
kisah apa.. i love you mak!
selamat hari awet muda!!

You Might Also Like

16 comments

  1. wah happy birthday untuk mak,ye.semoga murah rezeki,diberkati usia dan kesihatan amin :)

    p/s-->birthday mak kak lea pulak 2 hari lepas,yang ke-52 he2..

    ReplyDelete
  2. Happy besday jugak utk mak awak. Moga dimurahkan rezeki dunia akhirat, aminn.

    ReplyDelete
  3. wow sweet 54 :D
    happy bornday to ur mom kak zie >.<

    ReplyDelete
  4. selamat hari jadi kepada mak zizie..appreciate her well ye :)

    ReplyDelete
  5. Happy birthday Mak Ice Princess..hehe

    ReplyDelete
  6. Jue klu jue ucp besday kat ma, dia akn ckp, eh, besday ma ke hari nie? kenapa ma xtau pn'... hahaha ayt sama je tiap2 tahun...

    ReplyDelete
  7. mst meriah kan rumah bile gather..12 org semua..:) Happy birthday, dan sy kagum dgn mak awak sbb dapat didik anak2 sehingga berjaya..:) Semoga dipanjangkan umur n dimudahkan segala urusan amin.

    ReplyDelete
  8. 10 org. ramai nye adik beradik. befdey mak iqa pon sama la dgn mak awak. tapi 12/9.

    ReplyDelete
  9. sy tag dlm GA ni :)

    http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/09/birthday-giveaway-by-cik-hawa.html

    ReplyDelete
  10. sebenarnyaaa mak awak mesti terharu gila . walaupun anak2 dah besar takpernah lupakan dia :'D

    ReplyDelete
  11. semoga mak zizie sihat sentiasa ye..happy birthday makcik..kalau kita menghargai ibu kita one day kelak anak kita lebih-lebih lagi akan hargi kita..percayalah..goes around..comes around..janji Allah itu pasti..

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum.

    Amboi..lawonya blog anak comel skrg ni,hahaha

    Maaf zie..terkedek2 nak smpai sini..dah berusia,lambat skit la jalannya...erkkk,hahaha

    Bila bufdaynya..13hb? Hari ni, 16 hb..ak nmpk status kt fb fanpage ko, happy birthday to me?

    Bufday ko pun bulan ni ya.. Happy birthday to ur mak, n yourself >_<

    ReplyDelete
  13. selamat hari lahir bt mak zizie..he3 dah lewat 2 hri ni..ape pun smoga mak zizi sihat2 selalu, bhagia didunia dan akhirat..amin =)

    ReplyDelete
  14. Happy birthday ! Selamat hari jadi ! Sanah helwa ! Piranta naal valtukal ! Zhu ni sheng ri kuai le ! Saengil chuka hamnida ! Mak cik ^_^. Alahai comelnya mak akak. Teringat kat ayah miza sampai merajuk sebab satu keluarga lupa birthday dia ^^"

    ReplyDelete
  15. Happy birthday ! Selamat hari jadi ! Sanah helwa ! Piranta naal valtukal ! Zhu ni sheng ri kuai le ! Saengil chuka hamnida ! Mak cik ^_^. Alahai comelnya mak akak. Teringat kat ayah miza sampai merajuk sebab satu keluarga lupa birthday dia ^^"

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.